top of page

ONZE

DIENSTEN 

Administratie en (jaar)cijfers
U levert uw administratie aan, digitaal of op paper en wij verwerken deze en verzorgen vervolgens de diverse belastingaangiftes (omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting) voor u en aan het einde van een boekjaar de jaarcijfers. Desgewenst kunt u periodiek van ons een rapportage met daarin uw tussentijdse resultaten ontvangen.
Het is ook mogelijk  dat wij bij u op locatie de administratie komen verzorgen. Ook in dat geval verlenen wij de diensten die behoren bij het voeren van een administratie, het samenstellen van een jaarrekening en het doen van fiscale aangiftes.

 

Belastingaangifte en fiscaal advies

Wij verzorgen de diverse belastingaangiftes: omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, etc.. Indien de gelegenheid zich aandient kunnen wij ok fiscaal advies geven. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld ondernemingsvormen en investeringen

 

Salarisadministratie

Personeel in dienst? Wij regelen voor u de totale salarisadministratie, zoals het aanmelden bij de betreffende instanties en het aanvragen van een loonbelastingnummer. Periodiek verzorgen wij voor u de loonstroken en de aangifte loonheffingen. Aan het einde van het jaar sturen wij de jaaropgaven naar de belastingdienst en uw werknemers.

Indien het nodig is, kunnen wij u ook van dienst zijn bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst en een personeelsreglement.

 

Schermafdruk 2018-12-14 08.44.10.png
bottom of page